به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، نشست مدیران ستادی حوزه های علمیه، معاونین فرهنگی دانشگاه ها، نمایندگان ادارات و مراکز حوزوی استان، نمایندگان ستاد امر بمعروف استان در ادارات، نمایندگان حوزه های علمیه خواهران و جامعه الزهرا (س)، روسا و دبیران کارگروه های قرارگاه پیشگیری و درمان آسیب های اجتماعی حوزه های علمیه با حجت الاسلام تحریری معاون دادستان استان قم پیرامون اغتشاشات اخیر و نحوه برخورد قوه قضائیه و دادسرا با اغتشاشگران و معاندین و همچنین نحوه برخورد با بی حجابی، بدحجابی گفت وگو و ارائه راهکار دو طرفه انجام گرفت.
حجت الاسلام وحدتی مدیر خدمات اجتماعی، پیشگیری و درمان آسیب های اجتماعی حوزه های علمیه در این نشست گفت: بی حجابی و عادی انگاری در فضای مجازی و عمومی شهر و مکان های تجاری یکی از مهمترین دغدغه مردم انقلابی، خانواده شهداء و فرهیختگان و علماء می باشد.
دبیر قرارگاه پیشگیری و درمان آسیب های اجتماعی جامعه، افزود: نحوه برخورد مسئولین قضایی با اغتشاشگران و کسانی که سلب آرامش در جامعه کرده اند و همچنین کسانی که به راحتی کشف حجاب و بی عفتی می کنند، مورد سوال مردم است.
وی با انتقاد از بی توجهی مسئولان در قبال وضعیت بد پوششی و بی حجابی و برخورد با هنجار شکنان، مسئول غیر انقلابی و حتی لیدرهایی که علیه نظام فعالیت می کنند گفت: برخورد با این افراد باید در اولویت مسئولان قرار بگیرد در حالی که برخورد با این اشخاص یکی از ضروریات اجتماعی و از توصیه های خداوند و اهل بیت(ع) می باشد.
حجت الاسلام وحدتی آراسته با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در حوزه اغتشاشات و حجاب و امنیت بیان کرد: تاکنون جلساتی با مسئولان دستگاههای اجرایی برگزار کردیم، ولی هنوز به نقطه واحدی نرسیده ایم و سوال اکثر دغدغه مندان و دلسوزان نظام این است که چرا مماشات می شود و قوه قضائیه در برخورد با این افراد اطلاع رسانی قوی ندارد.
وی گفت: متاسفانه با این همه دشمنی ها و دسیسه ها علیه مردم ایران باید برای جلوگیری از حمله های دشمن حمله کنیم نه اینکه در لاک دفاعی فرو رویم و لازمه آن حمایت همه جانبه دستگاه های امنیتی و قضایی می باشد.
مدیر کل خدمات اجتماعی، پیشگیری و درمان آسیب های اجتماعی حوزه های علمیه با بیان این که ۲۶ دستگاه متولی امر حجاب هستندافزود: اگر نتوانیم محکم در برابر حملات دشمن که گام به گام جلو می آید به موقع عمل کنیم و دچار قوانین دست و پا گیر بشویم حتما ضربه خواهیم خورد. جوانان ما باطن و درونی پاک دارند اما متاسفانه نتوانستیم در کار فرهنگی و اغنا سازی آنان خوب عمل کنیم لذا باید دستگاه قضائی بتواند در برخورد با معاندین و تبیین درست آن در فضای مجازی و رسانه ها ورود جدی داشته باشد.
حجت الاسلام تحریری معاون دادستان استان قم نیز در پاسخ به سوالات و دغدغه های اعضای این نشست، در خصوص اغتشاشات و جایگاه قوه قضائیه و قوانین جمهوری اسلامی در برخورد به چنین جرائمی نکات مهمی مطرح کرد که مقرر شد این جلسات با هماهنگی مدیریت خدمات اجتماعی. پیشگیری و درمان آسیب ها انجام پذیرد.